کتاب مرد مردم

کتاب مرد مردم روایت زندگی خادم مسجد حضرت ام‌البنین(س) است که به معرفی حیات طیبه‌ی مرحوم حاجی علی بدیعی پرداخته و نمونه کامل یک مجاهد فرهنگی و پشتیبان جنگ نرم را با محوریت فعالیت در مسجد به عنوان هسته مقاومت فرهنگی به تصویر می‌کشد. این کتاب در چهارفصل کلی تنظیم و نگارش شده است:

فصل اول با عنوان «پدر» به بازخوانی خاطرات مرحوم حاج حبیب‌الله بدیعی به عنوان واقف مسجد می‌پردازد. فصل دوم با عنوان «عزیز» اشاره‌ای است به خاطرات مادر به عنوان عزیز محله و مسجد، همچنین فصل سوم با عنوان «شهید» به روایت قصه‌های دلکش شهید محمد بدیعی می‌پردازد که مسجد یادبود اوست و در فصل چهارم با عنوان «حاج علی» به بازتاب جلوه‌های نورانی و الهی این مجاهد فرهنگی در قالب ارائه خاطرات پرداخته شده است.

محتوای این اثر ارزشمند طی یک فراخوان مردمی و به وسیله گردآوری خاطرات اهالی مسجد، دوستان و خانواده وی فراهم آمده است که نمونه برجسته سرگذشت‌نویسی مسجد و اهالی مسجد است و می‌تواند الگویی شایسته برای عموم فعالان فرهنگی مساجد جهت تهیه و تدوین سرگذشت جذاب و درس‌آموز مسجد ایشان باشد. این کتاب توسط موسسه رویش‌رسانه، در مدت یک هفته نگارش یافته‌است.

گردآوری و تولیدمحتوا: رویش رسانه | صفحه‌آرایی: سیدرضا سعیدزاده | مدیر هنری: رویش‌رسانه | چاپ اول: ۱۳۹۶

برشی از کتاب

یکی از فکرهایمان این بود دور و بر مسجد آدم‌های مثبت داشته باشیم. آقای جنتی را که قاری قرآن بود آوردم تا بچه‌ها را تربیت قرآنی کند. او را کشاندیم تا اینجا زمین بخرد و بماند. محمد زاهدی که پدرش شهید است، کار فرهنگی زیاد انجام می‌داد. تلاش کردم زمین و خانه به او بدهیم. چون آدمی مثبت و فعال بود خواستیم بیاید تا اثربخشی او بر محله انجام شود. همنشین خوب اینگونه است. وقتی آمد و به مسجد رفت و آمد کرد پشت سر او افراد تغییر می‌کنند و حال و هوای محله بیشتر مسجدی می‌شود.

Image module
پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *